Produkter du vil elske

Våre effektive, bærekraftige produkter inkluderer mikrofiber, husholdning- og personlig pleieprodukter som bidrar til å eliminere bruken av skadelige kjemikalier i hjemmene våre og på kroppen vår.

Bli med

Fleksibilitet for å passe til livet ditt

Mange mennesker planlegger livet rundt jobbene sine, men du bestemmer hvordan du planlegger Norwex i livet ditt. Uansett situasjon kan Norwex fungere for deg.

Bli med

Opptjeningsmulighet*

Som Norwex-konsulent kan du tjene en provisjon på opptil 30 % på hvert salg og få personlige rabatter på de fantastiske produktene våre!

Bli med

Et fellesskap som bryr seg

Vi vil at hvert hjem skal være fylt med våre produkter som er gode for både mennesker og miljøet. Vi ønsker nye konsulenter hjertelig velkommen og tilbyr støtte, oppmuntring og vennlighet hele veien.

Bli med

Enkelt å komme i gang

Du er bare noen få klikk unna å hjelpe andre med å skape sine egne trygge hjem! Du kan kontakte din egen Norwex-konsulent, eller du kan kontakte oss på kundeservice for å finne ut hvor enkelt det er å komme i gang!

Bli med

Vanlige spørsmål:

Hvordan kan jeg bli en konsulent?

Du kan oppgradere kundekontoen din til en konsulentkonto under profilen din.

Hvilke fordeler kan en salgskonsulent forvente å motta?*

Som salgskonsulent får du flere fordeler, som rabatter på kjøpene dine og muligheten til å opptjene mentorbonus. I tillegg vil du motta eksklusive konsulenttilbud via e-post, inkludert rabattkoder og andre spesialtilbud. Og, på bursdagen din vil Norwex sende deg en spesiell gave for å feire anledningen. Videre vil du få invitasjoner til produktlanseringer og opplæringsarrangementer. Se Karriereplanen for mer informasjon.

Kan jeg nedgradere kontoen min til en kundekonto?

Hvis den kvartalsvise medlemsavgiften ikke betales, vil kontoen din bli inaktiv. Du vil fortsatt være kvalifisert til å få alle fordelene til en kunde.

*Det er ingen innteksgarantier. Generelt sett har de som bruker mest tid
og krefter på Norwex-virksomheten potensialet til å tjene mest.