Vår visjon

Ved å redusere skadelige kjemikalier i hverdagen, vil vi

dele en renere og tryggere måte å leve på.

For våre hjem, våre familier og vår planet.

NORWEX

Live cleaner, safer, better™

Vi mener at vi alle må være mer oppmerksomme på tilstedeværelsen av kjemikalier i hverdagen og den potensielle innvirkningen disse skadelige kjemikaliene kan ha på helsen, miljøet og planeten vår.

Vi tror at vi alle kan ta små skritt for å beskytte helsen vår og helsen til fremtidige generasjoner ved å redusere eksponeringen for kjemikalier i hverdagen.

Ved å være tro mot vår norske arv, tror vi at vi alle kan ta små grep for å skape en renere, tryggere og bedre måte å leve på. Vi tilbyr mer enn rengjørings- og personlig pleieprodukter; vi tar til orde for en enklere, mer naturlig og bærekraftig måte å leve på, fri for unødvendige giftstoffer.

Vi tror på en renere, tryggere og bedre måte å leve på.

Den norske måten

360º produktsikkerhetsgjennomgang

Vi snakker ikke om temperatur, men om perspektiv! Norwex-teamet bruker en robust ingrediens- og formelanalyse som evaluerer hver ingrediens og formel, samt dems biologiske nedbrytbarhet. Det er 3 pilarer i vår sikkerhetsgjennomgangsprosess:

1

Toksikologisk
Evaluering

Hver ingrediens og formel vurderes for ethvert toksikologisk potensial, og vi bruker føre-var-prinsippet for å veilede oss i denne evalueringen. Dette utelukker bruk av mange ingredienser, da de har et stort potensiale for skade.

2

Globalt regelverk
Evaluering

Vi undersøker hver ingrediens og formel mot globale reguleringsbyråer som Europas REACH, EUs kosmetikkdirektiv, US EPA og OekoTex-listene.

3

Omfattende
Testing

Vår testing lar oss trygt si at produktene våre er helt trygge - Norwex Clean. Vi slutter aldri å evaluere, undersøke og innovere. Alt for å kunne gi deg produkter du kan stole på! Det er vår visjon og vår lidenskap.

Vi har forbudt fler enn 2700 tvilsomme ingredienser i produktutviklingsprosessen vår.

Gode ​​grunner til å være stolt

Biobasert
Sertifisert

USDA-sertifiserte biobaserte produkter.

Biobaserte produkter gir deg tillit til den høye graden av fornybare biobaserte ingredienser i produktene våre, og hjelper deg med å redusere skadelige kjemikalier i hverdagen.

Sertifisert
Sikrere

STANDARD 100 av ОЕКО-TEX®

Vi samarbeider med den uavhengige tredjepart-organisasjonen OEKO-TEX, slik at du kan være sikker på at hver sertifisert tekstilkomponent - fra garn og fargestoffer til trimkant og etikett - er fri for skadelige stoffer.

Renere
Hav

Laget med OceanBound Plastic

OceanBound-etiketten du finner på flertallet av flaskene våre forteller deg at de er laget av plast som var i fare for å komme inn i verdenshavene.

Store tall. Varig innvirkning.

1.5

mill +

sugerør har blitt reddet fra å bli plastforurensning gjennom salg av våre sugerør i rustfritt stål.

I salg siden lansering i 2014.

369

mill +

tørketrommelark er spart fra å ende opp søppelfyllinger. Takk, Fluff og tørkeballer.

I salg globalt siden 2019.

319

mill +

plastposer har blitt reddet fra sirkulasjon gjennom salg av gjenbrukbare handlenett med BacLock®.

I salg globalt siden 2015.

492

mill +

tørkeruller er spart fra å ende opp som søppel takket være våre Tørkekluter.

I salg globalt siden 2018.

12

millioner+ færre plastflasker på søppelfyllinger

12

mill + færre plastflasker på søppelfyllinger

Norwex resirkulert mikrofibergarn

Mange av mikrofiberproduktene våre er laget med 50 %-100 % resirkulert mikrofibergarn, og har inntil nå spart flere enn 12 millioner plastflasker fra å ende opp som søppel. Vi produktutvikkler for å øke anndelen

Samfunnet

Vårt fellesskap består av over 300 000 konsulenter i 23 land verden over, og som alle har et ønske om å dele en renere og tryggere måte å leve på. Enten du har Norwex som en morsom "jobby", ekstra inntekt på siden av eller på heltid, kan du nyte uavhengighet og la Norwex hjelpe deg oppnå det du ønsker – Og vite at det er et fellesskap som støtter deg.

Vårt engasjement

Redusre mengden avfall

Norwex-produkter bidrar til mer enn å redusere bruken av engangspapirhåndklær og servietter i hjemmet. Bruk av mikrofiber du vasker og bruker igjen, sparer også penger brukt på kjemiske rengjøringsmidler, da du i de fleste tilfelder vil få det helt rent med kun vann!

Vi ser også på hvordan vi kan lage allerede konsentrerte produkter enda mere konsentrere, og bruke mer av pulver-formler - slik at vi ikke trenger transportere vann - og minimere karbonavtrykket.

Aktiv bærekraftighet

Flere av Norwex-produkterne blir laget med resirkulert materiale, og vi jobber kontinuerlig på å øke graden av biobaserte ingredienser. På den måten blir det enda mere bærekraftig og bedre.

Vi jobber ikke mot naturen, men sammen med den, slik at vi redusere avfall og minimere påvirkningen på planeten vår. Enten det er enzymer, probiotika eller annet, velger vi det aller beste og passer samtidlig på at kvaliteten skal gi deg produkter som varer lenge.

Fortsette bli bedre

Gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling av produkter, fortsetter vi å sette standarden for miljøbevissthet i hjemmet og globalt. Vi er ikke bare et fellesselskap som selger produkter; Vi er en global bevegelse mot en sunnere planet! 

Ved å velge Norwex, velger du ikke bare produkter av høy kvalitet som er trygge å bruke, men blir også med på vår banebrytende arbeid for en renere, tryggere og bedre verden for alle.

Takk for du er med på denne reisen!

Gi tilbake

Sammen kan vi gjøre godt OG gi tilbake.

Over $2 000 000 donert til over 350 organisasjoner globalt.
Ved å gjøre det sammen, skaper vi en lysere fremtid for våre lokalsamfunn, miljøet vårt og fremtidige generasjoner
Healing Play, Inc., Project: Fairy Wonderland Park
Et sted hvor barn i alle aldre og evner kan delta i virkelig fortryllet lek. "Forever Fairies" er elskede barn hvis familier ønsker at de skal bli husket med en unik karakter, og deres barns historie blir bevart gjennom en hyllestside på nettstedet. Norwex Foundation for a Brighter Future donerte $20 000 til Fairy Wonderland Park, nominert av Senior Executive Sales Leader Alison Ennenga.
Victory Junction
Barn med kroniske medisinske lidelser eller alvorlige sykdommer får livsendrende leiropplevelser som er spennende, morsomme og styrkende. Campister har kommet fra alle 50 stater og rundt om i verden. Det er en kjærkommen pause for barn som tilbringer mesteparten av året med medisinsk behandling eller utallige sykehusbesøk. Norwex Foundation donerte $15 000 til Victory Junction, nominert av salgskonsulent Lara Lockwood.
Fosterlandsby Peoria
Mange foreldre foster i mindre enn ett år og oppgir mangel på støtte som årsaken til at de slutter. 85 % av folk som ikke er fosterforeldre sier de bryr seg om sårbare barn og ønsker å hjelpe. Foster Village Peoria bygger bro mellom fosterfamilier og de som ønsker å bidra. Norwex Foundation donerte til $10 000 til Foster Village Peoria, nominert av Team Coordinator Cheriz Kunkel.